@Krystyna Dziękuję za zwrócenie uwagi. Zostanie ukarany 😉
Palcatem, palcatem Go! Ten raz mogę zostać Switchem 😉
Stop! Kryśka, więcej powagi. Tu o Złote Gacie chodzi.
Jeżeli znajdą się Złote Wyszczuplające Gacie, to jestem w stanie rozważyć swoją kandydaturę i ewentualnie pokusić się o jakieś opowiadanie, może dwa. No, ewentualnie siedem 😉
Wg profesora Miodka słowo "zajebiste" to nie przekleństwo 😛
Złote gacie niszczą, jestem w 100% za.
Może dawać by też złote, srebrne i brązowe usta (wargi, ekhm) dla użytkowników (zarejestrowanych), którzy w danym roku wstawili najwięcej komentarzy?
Zauważyłem, że pojawia się coraz mniej opinii - to byłby motywator do zarejestrowania się i aktywności na stronie.
Poza tym mieć złote wargi obok xywy, bezcenne 😉
@deal
W Twoim przypadku to nawet motywator w postaci złotych stringów nie zda egzaminu 😛 Kolejne opowiadanie wrzucisz w 2019? 😉
Dodałbym tylko parametr, minimalna ilość głosów "x", dlaczego? Ano dlatego, że jeśli ktoś opublikuje opowiadanie 20 grudnia i będzie miał 10 wysokich not, może być niżej sklasyfikowany niż ten, który opublikował je w marcu i dostał głosów 80.
A może by to rozszerzyć i dawać złote majtki co kwartał, a rocznie diamentowe za najlepszy roczny wynik?
Złotousty także mi się podoba - byleby to nie doprowadziło do wysypu postów w stylu "Super!" "Ekstra!" itd...
To może zrobić głosowanie na majtki, żeby nie faworyzować opowiadań z początku roku. Uczestniczyłyby wszystkie opowiadania z danego roku. Czas na oddanie głosu byłby np. od 1 stycznia do 31 stycznia roku następnego. Można dać każdemu zarejestrowanemu użytkownikowi 5 głosów (gwiazdek, złotych nitek) i niech rodziela je według uznania.
Z drugiej strony premia za wczesne publikowanie nie musi być wcale zła. Może zachęcić do szybszego wypuszczania tekstów z szuflad i innych klatek.
Wy serio wierzycie, że na P. będzie można zawalczyć o Złote Majty :]?
@GreatLover ja już we wcześniejszym wpisie dałam wyraz swoim wątpliwościom. Dlatego, aby nie popaść w depresję z tego powodu, nabyłam motek złotej nici, szydełko, druty i sama sobie wydziergam Złote Gatki w długie, zimowe wieczory 😉
Chcesz wziąć udział w dyskusji?
Zaloguj się