Forum

Wspólne pisanie (strona 2 z 3)
"Nie chodzi na imprezy, co najwyżej dwa razy w roku na jakiś koncert ambitniejszego wykonawcy hiphopowego. Po treningu, czy szkole, zamyka się w pokoju i śmiga po Facebooku, ale nie po to by obczajać nowe buciki, czy sweet focie do lustra koleżanek z klasy, tylko po to by brać udział w różnych grupach dyskusyjnych. Krótko mówiąc, by orać lewactwo jak JKM. Ewentualnie udziela się także na panelu historycznym."

Falanga mistrz! ;]

Jeśli zwrot "ambitny wykonawca hiphopowy" nie wywołał uśmiechu na ustach, to "orać lewactwo jak JKM" dopełniło reszty ;D Zaplułem się ze śmiechu czytając ten fragment 🙂

Indragor napisał/a:
To już nie będzie opowiadanie erotyczne, a political fiction. No i z takimi cechami na koniec i tak będzie się musiało okazać, że to kosmitka...

A to dlaczego? Postać zbyt dziwna? Czy może cierpi na nadmiar umiejętności?
Bo jeszcze chciałem dodać, że pomiędzy szkołą, treningami, strzelaniem i oraniem lewactwa, bierze udział w turniejach szachowych, ze średnim skutkiem, ale to dopiero rozgrzewka.
A jeszcze raz na jakiś czas, jak znajdzie wolną godzinkę zapieprza na naukę do miejskiego klubu karate.

I czemu political fiction? I czy to zarzut?
Jakiś czas temu, "ambitni wykonawcy hiphopowi" ;] robili na YouTube coś takiego jak hotsixteen challenge - nagrywali szesnaście wersów (i tylko tyle) a potem do zabawy nominowali kolejnych.

Podobny eksperyment może wypalić tutaj, na forum - zamiast tworzyć wspólnie opowiadanie, które wrzucicie na główną, możecie tutaj, akapit po akapicie stworzyć nową historię.

Dwie kwestie: to tylko pomysł i druga sprawa - ja się nie bawię 😉
Twoja postać jest taką typową Mary Sue, że aż mnie otrzepało 😀 niby zwyczajna, a jednak nieprzeciętna, niby szara myszka, niby aseksualna, a wszystko co żyje wlepia w nią gały myśląc o ruchaniu 😀

Starski: Jadwiga 😀 <3

Jako klasyczna MarySue musi mieć odpowiednie imię, dżwięczne, oryginalne, ale nie dziwaczne. Laura? Lena? Ada (Adrianna)?
Wszystko może zrobić. Mają Amerykanie Supermana, Batmana i innych manów, to może mieć i Polska swoją Supergirl o jakimś dźwięcznym słowiańskim imieniu, która ratuje skrzypce Andre Rieu w Wiedniu, wraz z publiką, osobiście odcina głowy bojownikom Boko Haram, centralnie na miejskim rynku odcina inne części ciała gwałcicielom z Kolonii, obala Angelę Merkel i jej rząd, wprowadzając na jej miejsce Adama Małysza na przykład. I kupę innych rzeczy.

A co do pytanie jakiegoś gimnazjalisty wyżej, co w tym erotycznego? Erotyczne jest samo istnienie takiej panny, to jak stawia kroki, jak porusza biodrami, jak nokautuje Verhogena jednym ciosem karate, jak wdzięcznie daje mata Hilary Clinton, przejmując władzę w Białym Domu, jak wykonuje serię wślizgów w meczu finałowym z Brazylijkami na Mundialu kobiecym. Wszystko jest erotyką.

Gimby tego nie zrozumieją, ale publika wyrobiona na pewno tak.
Falango, jeśli chcesz stworzyć super bohaterkę, w której istnienie nikt nie będzie w stanie uwierzyć, nie sil się na tworzenie wymyślnych cech itd.

Po prostu napisz, że to fanka Twojej twórczości, która nie może się doczekać entego opowiadania o tej samej bohaterce :]

(wybacz, musiałem to napisać! 🙂
To oczywiste, wszak sporo moich fanek zalewających hurtowo gorącymi mailami moją skrzynkę, to właśnie takie nad wyraz atrakcyjne i oryginalne osoby jak bohaterka, którą wykreowałem w tym temacie. To jasne, że nie ma w tym przypadku.

I na tym zakończmy OT czyniony przez zazdrosną, niechętną artyzmowi obcą, antypolską agenturę🙂.
Nazywasz mnie agentem? ;]
Jak czytam wasz dialog, drogi Falango i równie drogi GreatLoverze, to dochodzę do wniosku, że obaj jesteście agenci...
...
jak Austin Powers
agent specjalnej troski....

Oczywiście obśmiałam się jak tchórzofretka, czytając dalsze wywodu na temat Super Grzymisławy ( a co, miało być słowiańskie imie!!!) 😀
Wymyśliłem bardziej słowiańskie - Wiktoria, albo Oliwia.

Poza tym nie obśmiewaj się tyle, tylko pisz ciąg dalszy, skoro wszyscy mieli, to zaczynaj akcję.
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.