Forum

Szukam opowiadania bądź serii
Witam was kiedyś czytałem takie fajne opowiadanie i niestety nie mogę go znaleźć może pomożecie ?
Akcja dzieje się głównie nad jeziorem, pamięam chyba że matka opowiadała swojemu synowi o swojej młodości i przebojach erotycznych, była gdzieś dyskoteka gdzie dzieciaki się pobiły i chyba była też akcja jak dziewczyna zrobiła kilku chłopakom loda na jachcie. Ktoś pomoże ?
Było dość długie?
Treść zdecydowanie kojarzę, tytułu nijak nie. Przy czym może się tak zdarzyć, że tego opowiadania już nie ma na Pokątnych, bo jakiś czas temu kilkoro autorów postanowiło wycofać swoje prace. Więc jeśli czegoś mimo dłuższych poszukiwań nie znajdziecie, może nie być to wasza wina.
Będzie niedługo. Problem w tym, że to 25 rozdziałów i 300 tys. znaków. Nie wiem, jak to ugryźć.
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.