A co z tzw. "kobiecym wytryskiem"?
Nie da się go przewidzieć, bo jest absolutnie "niekontrolowalny" no i nie zawsze występuje (u niektórych kobiet podobno w ogóle).
A bywa tak obfity, że odczuwa się go jak chluśnięcie w twarz (oczywiście gdy akurat mężczyzna zajęty jest oralnymi pieszczotami partnerki).
Wiem z obserwacji, że towarzyszy szczytowaniu więc byłoby chyba dość nie przyjemnie przerywać akurat w takim fajnym momencie.
Ja nie przepadam za smakiem spermy, ale zdarza mi się połykać, jak jestem bardzo podniecona. Wiem też, że mój facet ma z tego przyjemność. Ale z racji tego, że już nie pamietam kiedy robił mi minetkę (uprzedzam podejrzenia, jakoby z moją higieną było coś nie tak 😉 ), postanowiłam nie dawać mu już tej przyjemności.
To bardzo indywidualna sprawa. Mnie smak spermy absolutnie nie brzydzi ale nie uważam też żeby było to smaczne :p Wiem, że mój facet uwielbia patrzeć na mnie jak zaspokajam go oralnie i gdy kończy w moich ustach
Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich. Decydując
się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.
Pliki cookies i polityka prywatności
Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO).
Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich
danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych
parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.