Forum

Slowly, slowly catchy monkey!
Rozumiem, że są ludzie, którzy oddają głosy przeczytawszy nick autora, czy autorki.
Ale próbuje dodać ocenę już od kilku godzin, a mimo to serwis uparcie utwierdzi, że jeszcze jej nie przeczytałem.

Jak ten czas jest liczony? Od jakiego momentu?
Jak oddać głos?
@Dario Czas liczony jest od otwarcia strony z opowiadaniem. Głosowanie jest możliwe po upływie szacowanego czasu lektury z uwzględnieniem bodajże 30-40% marginesu.
To na pewno był przekroczny
Zapewne odświeżenie strony, nawet na innym tabie powoduje odświeżenie licznika. A co jakbym przeczytał z pdf-a?
Tak. Każde odświeżenie strony powoduje rozpoczęcie odliczania od nowa.
Nie ukrywam, że niespecjalnie mi się to podoba. Wiem, czemu ma to zapobiegać, ale naprawdę można z tego wyłączyć aktywnych autorów albo chociaż członków LA (tak, wiem: klasizm, elitaryzm, konstytucja 😛 ).
Funkcja jest cały czas w wersji testowej. Zobaczymy jak wpływa to na wyniki.
@Rascal Licznik wydaje się być interesującym pomysłem.
A ja uważam, że obecne rozwiązanie nie jest takie złe. Z perspektywy autora co prawda lubię patrzeć jak zmienia się średnia ocen pod moimi opowiadaniami i to nawet, gdy idzie w dół, ale cieszy mnie, że obecnie głosy oddawane są nie przez złośników, a osoby czytające tekst. Co prawda drażniło mnie, jak po omyłkowym odświeżeniu tekstu trzeba było czekać od początku, ale koniec końców i czytelnicy mają korzyść z tego, że oceny są bardziej adekwatne.

Agnessa ma rację, że zarejestrowani użytkownicy mogliby być wyjęci spod tego wymogu. Rascal dobrze prawi z licznikiem. Ja od siebie dodam, że być może wystarczyłoby sztywne 5-15 minut oczekiwania, zamiast obliczania tego z osobna do każdego tekstu. W jakimkolwiek kierunku to nie pójdzie, jestem dobrej myśli 🙂
@Rascal Zgadzam się. Pomysł doceniający dłuższe teksty jest godny przemyślenia.
Co do licznika, to w okienku alertu pojawia się czas pozostały do możliwości oddania głosu.
Kilku opowiadań nie byłem w stanie ocenić, gdyż trudno było mi czekać do końca odliczania, a kazde odświeżenie resetuje ten chol... ten licznik. Być może zbyt szybko czytam...
Problem jest szczególnie dotkliwy w apce.
Przyjmuję ze zrozumieniem powody takiego stanu rzeczy, mimo to jest to irytujące. Po zmianach graficznych na tym portalu - najbardziej... 😀
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.