Forum

Pozycjonowanie strony, czyli dlaczego wyszukiwarka nie lubi pokatne.pl?
Nie wiem, czy pytanie jest w dobrym dziale, jak nie to przenieście. I nie, nie mam zamiaru nikogo wytykać palcami, że nic nie robi w tej sprawie.

Co nie zmienia faktu, że trudno was (nas?) znaleźć. Ja już nie pamiętam skąd tu jestem, ale na pewno nie było to jedno, czy nawet drugie wyszukiwanie wyszukiwarki 🙂 Zresztą każdy może sobie wpisać w google:
- pokatne - mnie wyskakuje połowa pierwszej strony (no dobra, pierwszy jest pokątny twitter, ale z plusminus 150 obserwującymi to jest margines marginesu),
- pokĄtne - do piątej strony włącznie - nic. A dalej i tak by nikt nie szukał,
- opowiadana erotyczne - strona trzecia. Wcześniej są jakieś mikroblogi, strony na fejsie które lubią chyuba tylko znajomi piszącego i ogólnie takie stężęnie tak porażającego barachła (zarówno pod względem layoutu, jak i przede wszystkim zawartości), że głowa mała.

Dlatego pytam, czy ktokolwiek za to odpowiada i w jakikolwiek sposób pracuje nad tym, czy po prostu strona sobie wisi w sieci i niech sobie żyje własnym życiem? Bo pokatne mają naprawdę gigantyczny potencjał, ale mam wrażenie, że nikt z tym nic nie robi. Albo robi, ale efektów nie widać.

I jeszcze raz - nie oskarżam, nie wytykam błędów, tylko tak pytam dlaczego mogłoby być naprawdę super, a jest co najwyżej przeciętnie?
Witam,
Przyznaję, że przez ostatnie kilka lat zaniedbaliśmy trochę pozycjonowanie strony. W ubiegłym roku strona - z nieznanych nam powodów - została całkowicie zablokowana przez Google na 6 miesięcy na niektóre frazy.

Zdaję sobie sprawę z obecnych pozycji i pamiętam czasy, gdy byliśmy numerem jeden na frazę "opowiadania erotyczne", a ruch bywał dwa razy większy. Niestety pozycje w wyszukiwarce nie zależą od jakości portalu i publikowanych tekstów, a wiążą się raczej z inwestycjami w SEO.

Niemniej jednak postaram się pomyśleć, co zrobić z tym problemem. Jeśli Wy macie jakieś propozycje, to chętnie je przedyskutujemy.
Zrzutka na patronite na wykupienie usług w firmie, które zajmują się pozycjonowaniem stron.
Też czasem jestem zdziwiony, że pokątne nie wyskakują w google jakoś na początku. Chyba obok NE jest to druga strona, na której się wychowywałem w kwestii wirtualnej erotyki. Zdarza mi się czasem rozmawiac z ludźmi o opowiadaniach w internecie i chyba jeszcze nie spotkałem rozmówcy, który by odpowiedział - tak czytuję opowiadania na Pokątncyh. Chciałbym się czasem mile rozczarować i pogadac z kimś, kto czytał mój tekst 🙂
@DwG rozmawiasz o opowiadaniach w internecie, ale jakich? Erotycznych?
@GreatLover, czasem w necie, czasem, o zgrozo, face to face, czy w realu, jak kto woli 😀
@DwG, sorry, źle się wyraziłem - chodzi mi o to, że rozmawiasz ze znajomymi o czytaniu erotycznych opowiadań w sieci? To jest ostatni temat, który poruszyłbym w rozmowie 🙂
@GL, ja nie mam z tym proobemu. Oczywiście, są to specyficzne sytuacje. Częściej rozmawiam ze znajomymi z sieci, o opowiadaniach w sieci 😀 Tak lepiej? 😀
@DwG, teraz tak. Podejrzewałem, że rozmowy na ten temat odbywały się przez sieć, bo ciężko mi sobie wyobrazić by w towarzystwie gadać o tym, kto czyta opowiadania erotyczne z internetów. Chyba, że pora jest odpowiednia i towarzystwo przygotowane na takie tematy 😉
Mamy takie przyjaźnie, z któymi możemy sobie bardziej frywolnie pogadać.
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.