Diabełwgłowie napisał/a:
@Sztywny, piszesz o jakimś tekście opisującym relacje homo? Zauważyłem, że często ocena nie wynika z jakości tekstu, lecz z tematyki opowiadania. Jeśli widzę po tagach, że tematyka może być dla mnie mało pociągająca, to po prostu tekst omijam. Jesli już przeczytam, to staram się ocenić najobiekktywniej jak potrafię. Ja mam, dla przykładu, jakiegoś zagorzałęgo fana, który każde moje opowiadanie opatrzone tagiem "zdrada" ocenia jedynką. 🙂
O, ciekawe. Musiałeś komuś podpaść, bo u mnie liczba opowiadań ze zdradą w tagach jest sporo, a "fanów" z jedynkami brak
😉
A co do ocen - od razu przypomina mi się reakcja jednego z Autorów jakiś czas temu na historię traktującą o seksie z psem. Tenże Autor (swoją drogą oszołom nieziemski) chciał zgłaszać przestępstwo (zoofilia) na Policję, pieprzył coś o skuteczności organów ścigania pod Ziobrą, generalnie zrobił z siebie pajaca. Myślę, że większość Czytelników oceniając kontrowersyjne opowiadania (incest, treści homoseksualne czy zoofilia) kieruje się nie jakością historii, a tematem.
Tym bardziej z ogromną chęcią włożę kij w mrowisko i wrzucę coś o seksie z zombie. Szykujcie się
😉