Forum

Ponowne publikowanie tego samego tekstu (strona 2 z 2)
To dlatego geje Cię nie lubią starski. Za te kamienie, plucie i udawanie kobiety. A nie słyszałeś jak Ci tłumaczyli że nie musisz robić tych rzeczy żeby dostać od nich pałką po mordzie? 🙂

A wracając do tematu:

W 2020 widziałem na P. wiele spin, zbyt wiele jeśli chodzi portal w którym uwaga powinna skupić się na publikowanych tekstach.

W kilku brałem udział, czego żałuję, resztę obserwowałem. Wspólnym ich mianownikiem była postać Agnessy.

Była już imba z cytowaniem czatu w komentarzach, była Dorotka, teraz spina na forum. Czy kolejny etap to opowiadania, w których strony przedstawią swoje punkty widzenia? Ileż to będzie odsłon dla każdego 🙂

Także, tyle chciałem powiedzieć,
pozdrawiam 🙂
Jakie tam znów spiny. Tocz to zwykła zabawa choroumysłowa.
I na czym w końcu stanęło?
Mi stanęło jak, wyobraziłem sobie siebie, udającego kobietę.
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.