Forum

Pegging - preferencje językowe doboru słownictwa.
Zwracam się do towarzystwa z zapytaniem.. planuję umieścić na pokątne.pl obszerne opowiadanie o tematyce peggingu. Inspiracją jest jedna z wyłowionych stąd publikacji. Zmierzam jednak w pierwszej kolejności do zorientowania się czy akt (z natury zdaję się wulgarny) wymaga zachowania równie wulgarnego języka? Oczywiście wiem, że wpływa na to szereg czynników osadzonych w fabule, w tym choćby klimat otaczający czynność, bohaterowie..
Jednakże, czy uważacie, że na poziomie ogólnym bardziej atrakcyjny w kontekście tego rodzaju zabaw jest waniliowa otoczka, czy mocniejsze barwy?
Zachęcam do wypowiedzi.
MrHydzie, po wpisaniu hasła uruchom opcję "Images". Natychmiast zdobędziesz pożądaną wiedzę, ale ostrzegam: Rzecz zobaczona nie może zostać odzobaczona.
Do zobaczenia.
Zależy, jak do tego podejdziesz. Ja mam na koncie opowiadanie z motywem peggingu, tyle że napisane nie w typowych dla takiej praktyki wulgaryzmami i/lub klimatem BDSM (czyli w rodzaju "pani pieprzy niewolnika w dupę"), ale możliwie delikatnie. Co oczywiście nie znaczy, że sam akt nie jest tam przedstawiony dość obrazowo, natomiast cały anturaż jest bardzo klasyczny i pasujący raczej do romansu, niż - jakkolwiek nie patrzeć - dość rzadko spotykanej i mocno kontrowersyjnej dla wielu praktyki seksualnej.

Twój wybór, twoja decyzja, twój dobór słów. Byle to było konsekwentne, spójne i odpowiednio umotywowane, a nie jak to często bywa, że nieerotyczna treść opowiadania jest naiwna i przesłodzona do przesady, a w scenach seksu wchodzi ordynarne jebanie na poziomie gimbaziarskich fantazji.
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.