Forum

owłosienie intymne (strona 2 z 2)
"Właściwie jaką fizjologiczną funkcję ma to owłosienie?"
Czytałam, że zatrzymuje bakterie, czy coś w tym stylu

paty_128 napisał/a:
"Właściwie jaką fizjologiczną funkcję ma to owłosienie?"
Czytałam, że zatrzymuje bakterie, czy coś w tym stylu

To źle czytałaś ;] Zatrzymuje bakterie... taką mamy "wyedukowaną młodzież" moi państwo I]

Owłosienie intymne ma związek z feromonami. Czy coś w tym stylu... I]
Tak się składa, że obecnie mam polecaną przez ciebie fryzurę - jestem ostrzyżona na jeża, i bardzo mi z tym dobrze. Trenując na siłowni nieraz pięć razy w tygodniu, biegając, jeżdżąc na rowerze i często korzystając z basenu miałam serdecznie dość suszenia nieraz dwa razy dziennie długich włosów, a z taka fryzurą nie ma problemów. A jaka oszczędność szamponu! 🙂
Ogólnie czuję się wystarczająco kobieca, żeby nie musieć przejmować się czy taka fryzura lub tez brak owłosienia intymnego ujmuje mi kobiecości. Mój partner też jakoś nie narzeka 🙂
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.