Forum

Opowiadanie na życzenie
Hej,
orientuje się ktoś może gdzie można znaleźć by autorów co podjęli by się stworzenia opowiadania na zamówienie? Wpadł mi do głowy pomysł na prezent dla mojej kobiety :p
Moja cena 1€/znak. Tematyka dowolna pod warunkiem, że kontrowersyjna. Za słodziaste romansidło dopłata/premia do uzgodnienia. 😉
Siebie może wyceniłbym ciut niżej, ale po ofercie MrHyda głupio mi psuć rynek.

MrHyde napisał/a:
Moja cena 1€/znak. Tematyka dowolna pod warunkiem, że kontrowersyjna. Za słodziaste romansidło dopłata/premia do uzgodnienia. 😉

Dziękuję za sprowadzenie na ziemię XD
Taki "prezent" będzie tak naprawdę jednym wielkim oszustwem. Owszem, są autorzy, którzy piszą różne rzeczy we współpracy z osobami ogólnie niepiszącymi (mnie też się to zdarzało), ale to jest mocno indywidualne podejście i na pewno nie na zasadzie "jeden zamawia, drugi pisze wg instrukcji".
Zawsze możesz spróbować. Podrzuć tu swój pomysł i zrezygnuj z praw do niego. Jeśli będzie dobry, może ktoś napisze opowiadanie i opublikuje je tu pod własnym nickiem, inni skrytykują, Ty je pokażesz lubej. Co zrobi ona, nie wiem.
A jeśli nikt się nie skusi, to będzie znaczyć, że pomysł jest do bani, o czym dowiesz się w ten łagodny sposób. 🙂

Tomp napisał/a:
Zawsze możesz spróbować. Podrzuć tu swój pomysł i zrezygnuj z praw do niego. Jeśli będzie dobry, może ktoś napisze opowiadanie i opublikuje je tu pod własnym nickiem, inni skrytykują, Ty je pokażesz lubej. Co zrobi ona, nie wiem.
A jeśli nikt się nie skusi, to będzie znaczyć, że pomysł jest do bani, o czym dowiesz się w ten łagodny sposób. 🙂

Tylko wtedy produkt ekskluzywny – przeznaczony dla jednej pary oczu – przerodzi się w masowy – dla milionów – i czar pryśnie. 😉
Dla jednej? To ten ghostwriter musi być ślepcem? A poza tym – może się nie wyda? No i zawsze można by się bronić, że "pomysł mój", a w oczach kobiet to się będzie liczyć, a nie jakiś... "narrator" (vide skasowane opowiadanie Indragora o narratorach 😉 ).
Koledzy.... zapominacie o klasyce. "Cyrano de Bergerac" kłania się nosem...

MrHyde napisał/a:
Tomp napisał/a:
Tylko wtedy produkt ekskluzywny – przeznaczony dla jednej pary oczu – przerodzi się w masowy – dla milionów – i czar pryśnie. 😉

Ale w zamyśle właśnie o to chodziło, by było opublikowane przez realnego autora gdzie on chce 😉
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.