Forum

Nowości (2025) (strona 2 z 2)
- Każdy autor może się teraz zapoznać z listą swoich obserwatorów: https://www.pokatne.pl/autorzy/obserwatorzy (dostępna z menu).
Uprzedzam, że czasami lepiej żyć w niewiedzy. Zwłaszcza gdy spodziewasz się w obserwujących samej śmietanki Pokątnych, a wyświetla ci się jeden z drugim PenetratorAnalatorTerminator, czy tam mokra_69_misiaczka 😆
Funkcja obserwowania jest praktycznie bezużyteczna, osobiście w ogóle jej nie używam. Myślę, że w zakładce "autorzy" twórcy powinni być klasyfikowani raczej po ilości zgromadzonych wyświetleń czy ocen, a nie obserwujących. Liczba łącznych wyświetleń wszystkich tekstów powinna być chociaż widoczna w profilu. Co Ty na to, Marc?
@Vee W zakładce "Autorzy" twórcy klasyfikowani są alfabetycznie. Istnieje też osobna "podzakładka" najczęściej obserwowani i tam autorzy klasyfikowani są wg liczby obserwatorów.
Nie wydaje mi się, żeby suma wyświetleń była miarodajna i wiarygodna. Wyświetlenia można właściwie nabijać bez ograniczeń.
Poza tym podstawową funkcją obserwowania, są powiadomienia o nowo publikowanych opowiadaniach, nawet gdy użytkownik nie zagląda na Pokątne.
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.