Witam, mam do Was pytanie w kwestii wizyt ginekologicznych.
Ja od dawna się samą ginekologią fascynuję i jestem ciekaw czy to taki temat zakazany i tabu czy śmiało się w Waszych środowiskach o tym rozmawia?
Może (tu szczególnie do dziewczyn) miałyście jakieś ciekawe przygody na fotelu 🙂? oczywiście za waszym przyzwoleniem bez żadnych ekscesów.
Hmmm no to czekam na podjęcie tematu
aaa ... a czy Wy panowie chodzicie ze swoimi kobietami do ginekologa, czy macie jakieś obawy??
hmmm cos nikt tu widze nie zaglada 😉
Mnie raz ginekolog zapytał podczas badania:" Czy mój facet robi mi dobrze?", a potem zasugerował, że chce się ze mną umówić.
Jak zmieniłam lekarza, to następny był nie lepszy:" Zobaczymy czy pani zrobi się mokra?" - mówiąc to, włożył mi palec i zaczął go wkładać i wyjmować i tak przez dłuższą chwilę, a potem stwierdził, że ładnie zrobiłam się mokra. Zapytałam go czy jestem zdrowa, a on odpowiedział, że mogłabym obsłużyć całą armię. Na końcu wizyty życzył mi przyjemnego seksu. Na szczęście już od długiego czasu mam fajnego, normalnego lekarza, którego poleciła mi koleżanka.
O Boże, ale macie przeżycia 😀 Ja na szczęście trafiałam na spoko lekarzy. Chociaż ostatnio moja pani doktor mówi do mnie, że mam idealną cipeczkę i że rewelacyjnie nadam się do rodzenia dzieci....
Pozdrawiam i Jako lekarka a do tego Ginekolog-onkolog współczuje wszystkim Kobietom które miały jakieś nie -eleganckie przygody w gabinecie Pozdrawiam życząc cierpliwości i rozwagi...
Zapewniam Istnieją Także Delikatni i Dyskretni lekarze...
starski a wyobraź sobie, że robisz to 8h i więcej dziennie, 5-6 dni w tygodniu, przez cały rok... stare/ młode, czyste/brudne itd...
żywiąc się samą czekoladą to się można zdrowo pochorować ;P
gorzej jakbyś nieoczekiwanie zmienił orientację ;P
to teraz mnie zaintrygowałeś seaman... :>>
musisz podzielić się szczegółami 😉
Chcesz wziąć udział w dyskusji?
Zaloguj się