GreatLover napisał/a:
Krystyna napisał/a:
@XXX_Lord, nie wiem, jak pozostała część ,,całej Loży Autorskiej", ale ja poczułam się serdecznie pozdrowiona i odwzajemniam się tym samym 🙂
Wróciłbyś do nas... do Loży, do Pokątne. Brakuje tu WAS, autorów niezapomnianych: Ciebie, MiB, Ravenheart'a, GL, DwG, As'a, SEN i pewnie jeszcze kilku...
Krystyna
Ha! starski pominięty 🙂
@Lover Ty zazdrośniku Ty
🙂 Sprawdź raz jeszcze listę. O! Jest
😉
A tak poważnie, to zapomniałam (jak mogłam!) o Kocie. Kocisko! Jeżeli tu czasem zaglądasz, jeżeli czytasz, to szczerze za pominięcie PRZEPRASZAM.
Wracając do ciebie
@Lordzie. Mnie też dużo rzeczy zachodzących teraz na Pokatne się nie podoba, ale to czytelnicy nas - piszących głównie oceniają, a nie wyłącznie te kilka komentujących osób. Tym, że nie publikujesz tu nic nowego, pozbawiasz CZYTELNIKÓW przyjemności z dostarczanych im doznań. A to, że w komentarzu zostanie ci wytknięty brak przecinków ( i ja ci to wytykałam czasem), czy innych błędów przez chociażby
@Tompa... powiedziałabym brzydko, ale nie powiem, żebyś to olał.
Mówisz, że w Poczekalni tkwi opowiadanie (pewnie jest ich więcej), które ma potencjał, ale ma też wiele błędów i właśnie one decydują o tym, że kisi się w niej.
Znam to. Sama wielokrotnie nagabywałam Członków Loży o przyjrzeniu się któremuś opowiadaniu i pomoc w wypchnięciu na główną. Raz nawet dostałam odpowiedź: Nie, ponieważ autor pisze zaimki wielką literą, a ile razy można tłumaczyć, żeby pisać małą? PRAWDZIWY FAKT AUTENTYCZNY!, jak mawiał mój brat. Do dzisiaj to opowiadanie przepadło gdzieś w Poczekalni.
Daleko nie szukając, dwa kontrowersyjne opowiadania ,,Kontener" I ,,Pitbul. Biała gorączka" (dopiero teraz zauważyłam, że to ta sama grupa autorska napisała oba teksty - brawo!), albo ,,Eva", kolejne kontrowersyjne opowiadanie, które po bojach ukazało się na głównej. Opowiadania pierwsze z brzegu, które mi się przypomniały.
Dlaczego o tym mówię? Ty
@Lordzie również stanąłeś za tymi opowiadaniami, jak to określiłeś, nawet wbrew opinii większości. Dobrze wiec wiesz, że obecnie brakuje w Loży takich osób, które zagłosowałyby ZA, bo dopatrzyłyby się w tekście tego czegoś, a nie tylko braku przecinka, czy niewłaściwej długości kreski dialogowej. Sam przyznałeś, że Marc zostawił ci otwartą furtkę, więc może czas machnąć ręką na wszystkie przeciw i wrócić, bo pewnie są w Poczekalni opowiadania, które czekają na twój głos ZA.
Krystyna