Forum

Apel (strona 2 z 2)
Z uwagi na wpis Kawaii nie pozostaje mi nic innego, jak wkleić przydatną informację:

https://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Szpitale_psychiatryczne_w_Polsce

Jednocześnie zwracam uwagę na treść inaugurującego ten wątek wpisu @Marca, której to treści, jak widać, kilku panów nie zrozumiało nic a nic. No i sobie jadą z koksem. Dużo mają tej oliwy do ogniska, jak widać. Nie szkoda Wam energii? Nawet na szpile wbijane Marcowi? Zadziwiająca polityka...

P.S. Nigdy nie zgłaszałem niczyich wpisów. Może czas, abym zaczął?
No proszę! Postawiłem konkretny zarzut, którego, powtarzam, każdą linijkę jestem gotów zilustrować dowodami w postaci screenów, i w odpowiedzi dowiaduję się, że jestem chory i powinienem zgłosić się na leczenie w szpitalu psychiatrycznym (zapraszam wszystkich obrońców SenseiH do znalezienia innej, korzystniejszej dla niego interpretacji wklejenia linku do strony na Wikipedii dotyczących takich właśnie szpitali).

Wiem, że w porównaniu z tym, że jeszcze przez blisko pięć lat po każdym wyjściu z domu powinienem oglądać się, sprawdzając, czy aby nie idzie za mną jeden z kolegów kryminalistów SenseiH, z którymi ten omawia przy wódeczce, co powinno się robić z podobnymi do mnie kapusiami (to również jestem w stanie zilustrować screenem, a, jak udowodniłem, usunięcie jakiejś wypowiedzi przez admina nie jest w przypadku tego użytkownika równoznaczne z wycofaniem się), to pestka i podobny zarzut powinien po mnie spłynąć, ale, cóż, jakoś nie spływa. Wobec tego robię kolejnego screena, zgłaszam i czekam na jakąkolwiek reakcję.
Marc tymczasowo (30 dni) zawiesił konto @Senseih za naruszenia regulaminu.
Każdy pamięta. Zamkniecie wątek (@KawaiKiwiego), narodzi się nowy. Pytania
– o losy konta trolla po 11 lutego,
– o zgłoszenie gróźb karalnych policji,
...zostały postawione, a odpowiedzi wciąż brak.
Aczkolwiek dostrzegam też plus: moderatorka została zmoderowana i jej judzące wypowiedzi też znikły.
@Tomp
- O losie kont tymczasowo zawieszonych dowiesz się - tak jak i inni użytkownicy - gdy zawieszenie to dobiegnie końca.
- Jeśli tylko dopatrzyłeś się gróźb karalnych, to jedyne co mogę Ci doradzić, to wizyta na najbliższym posterunku policji i zgłoszenie ich.
@Marc.
Dziękuję, ze się odezwałeś.
Skoro Twoja decyzja jest wstrzymana do 11 lutego, to i ja wstrzymam swoją aktywność. Mam informacje, że nie ja jeden.
12 lutego wpadnę i zobaczę, co zadecydowałeś.

Marc napisał/a:
[...] jakość zależy od [...] poszanowania dla obowiązującego regulaminu.

W związku z powyższym informujemy, że jeśli użytkownicy nie zaprzestaną publikowania postów naruszających regulamin, w szczególności tych atakujących personalnie innych członków społeczności, będziemy zmuszeni podjąć natychmiastowe kroki. [...]
Z poważaniem,
Justyna i Marek
Administratorzy Pokatne.pl

Wracając do kwestii regulaminu, jeśli mamy traktować go poważnie, nieśmiało śmiem zaproponować, by:
1. wprowadzić doń punkt o netykiecie;
2. z punktu "Właściciele serwisu oraz administrator nie ponoszą odpowiedzialności za treści wpisów dodawane przez użytkowników i zastrzegają sobie prawo do ich edycji, skrótów, nieprzyjęcia do emisji lub usunięcia treści dodanych za pomocą serwisu a zawierających treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie, naruszające prawa i prywatność innych osób." wykreślić słowa: "do ich edycji, skrótów".

Z poważaniem,
Hyde
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.